Verpakken

Of u nu fabrikant bent van hoogwaardige meetapparatuur, loepbrillen voor artsen of gereedschappen die onder zware omstandigheden in het veld gebruikt worden, u wilt uw product in een degelijke en gebruiksvriendelijke verpakking op de markt brengen. Wij denken graag met u mee en komen samen met u tot de meest ideale oplossing. Maar ook als u uw servicemonteurs of andere medewerkers professioneel uitgerust met de juiste gereedschappen en apparatuur op pad wilt sturen, dan staan wij voor u klaar om de juiste koffer, flightcase of kist te produceren.

Van medische apparatuur tot mobiele werkplek. Gefken verpakt.
Onze koffers en flightcases worden speciaal voor u ontworpen en geproduceerd. Wij maken namelijk alles op maat. We adviseren u eerst welk producttype past bij uw product en de omstandigheden waarin het product gebruikt wordt. Zo leveren we soft cases aan een fabrikant van medische apparatuur, flightcases aan een producent van hoogwaardige industriële transportoplossingen en waterdichte kunststof koffers aan een leverancier van explosieveilige LED-werklampen. Vervolgens komt het ontwerp. De uitvoering van de case sluit aan bij het product en de werkwijze van de gebruikers. Uiteraard wordt hij bedrukt volgens uw specificaties en uitgevoerd in de kleuren van uw keuze. Iedereen herkent gelijk bij welk bedrijf de case hoort.

Uitgebreide mogelijkheden
Of de oplossing die u kiest nu als flightcase, soft case of trolley moet worden uitgevoerd, net als u denkt Gefken liever in mogelijkheden dan in onmogelijkheden. Daarom ontwikkelen en produceren we al onze koffers en flightcases zelf. Ons uitgebreide productportfolio biedt dan ook oplossingen voor elke branche en elke toepassing.
Onze fabriek met uiterst modern machinepark stelt ons in staat oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op uw wensen. Kom met de makers om de tafel zitten en ontdek dat de beste oplossingen verrassender zijn dan u denkt. Geïnteresseerd? Maak een afspraak met ons.

Portfolio

Gefken | Verpakken img.1
Gefken | Verpakken img.2
Gefken | Verpakken img.3

Reviews

Branches

Gefken arrow image

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en eisen. Door de juiste vraagstelling komen we tot de essentie en kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren.

We bespreken de beste mogelijkheden en kunnen u direct de beoogde materialen laten zien. Samen bepalen we de beste opties.

Ontwerp & Offerte

In de ontwerpfase werken we de besproken opties uit. U ontvangt van ons een offerte inclusief 3D ontwerp.

Het ontwerp is levensecht en kan al voorzien worden van uw artwork. De offerte is op basis van besproken aantallen of staffels om u direct een goed beeld te geven.

Prototype & Goedkeuring

Na ontvangst van de offerte inclusief 3D ontwerp is het aan u.

Indien akkoord starten we de productie. Voor de volledige serie, of eerst een prototype ter goedkeuring. 

Kiest u voor een prototype en zijn er daarna toch wijzigingen? We bespreken deze graag, passen de offerte aan en starten de productie na goedkeuring.

Productie & Levering

De productie van uw order zal worden ingepland en geproduceerd.

Zodra uw order gereed is zal deze na de eindcontrole verpakt en op het door u opgegeven adres geleverd worden.

Wilt u een kijkje in onze fabriek nemen tijdens de productie van uw order? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.