Flexibel
Eigen fabriek in Nederland
Oplossingsgericht maatwerk
99.123.456office@site.com12 Street, New York City
Kofferfabriek Gefken

Transporteren

Uw kostbare producten en goederen beschadigen tijdens transport met allerlei kosten als gevolg? Er gaat kostbare tijd van uw medewerkers verloren als producten beschadigd of niet compleet aankomen? Of u nu gebruik maakt van transport over land, zee of door de lucht, u wilt dat uw goederen goed beschermd zijn. Wij hebben de ervaring om ook uw transportverpakking te ontwikkelen en te produceren. Van onverwoestbare flightcase voor medische apparatuur die wereldwijd verzonden wordt, tot waterdichte kunststof koffer met interieur voor biometrische identificatie apparatuur die binnen enkele minuten ingezet kan worden.

Oplossingsgericht maatwerk van Gefken. Ideaal in transport.
Om u een zo goed mogelijk advies te geven, denken wij graag met u mee. Een verpakking voor luchtvracht vraagt immers om andere specificaties dan een verpakking voor transport met uw eigen bedrijfsauto. Van flightcases met vier geremde zwenkwielen onder een stalen frame met draadveren voor trillingsarm transport tot geïsoleerde koffers of waterdichte kunststof koffers met een schuiminterieur. Wij komen altijd met oplossingsgericht maatwerk voor welke vorm van transport dan ook. Afhankelijk van grootte, aantal, gewicht en transportwijze adviseren wij de beste oplossing.

Uitgebreide mogelijkheden
Of de oplossing die u kiest nu als flightcase, waterdichte kunststof koffer of trolley moet worden uitgevoerd, net als u denkt Gefken liever in mogelijkheden dan in onmogelijkheden. Daarom ontwikkelen en produceren we al onze koffers en flightcases zelf. Ons uitgebreide productportfolio biedt dan ook oplossingen voor elke branche en elke toepassing.

Onze fabriek met uiterst modern machinepark stelt ons in staat oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op uw wensen. Kom met de makers om de tafel zitten en ontdek dat de beste oplossingen verrassender zijn dan u denkt. Geïnteresseerd? Maak een afspraak met ons.

Portfolio

Gefken | Transporteren img.1
Gefken | Transporteren img.2
Gefken | Transporteren img.3

Reviews

Branches

Gefken arrow image

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en eisen. Door de juiste vraagstelling komen we tot de essentie en kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren.

We bespreken de beste mogelijkheden en kunnen u direct de beoogde materialen laten zien. Samen bepalen we de beste opties.

Ontwerp & Offerte

In de ontwerpfase werken we de besproken opties uit. U ontvangt van ons een offerte inclusief 3D ontwerp.

Het ontwerp is levensecht en kan al voorzien worden van uw artwork. De offerte is op basis van besproken aantallen of staffels om u direct een goed beeld te geven.

Prototype & Goedkeuring

Na ontvangst van de offerte inclusief 3D ontwerp is het aan u.

Indien akkoord starten we de productie. Voor de volledige serie, of eerst een prototype ter goedkeuring. 

Kiest u voor een prototype en zijn er daarna toch wijzigingen? We bespreken deze graag, passen de offerte aan en starten de productie na goedkeuring.

Productie & Levering

De productie van uw order zal worden ingepland en geproduceerd.

Zodra uw order gereed is zal deze na de eindcontrole verpakt en op het door u opgegeven adres geleverd worden.

Wilt u een kijkje in onze fabriek nemen tijdens de productie van uw order? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.