Sentinel

De waterdichte kunststof koffers van Sentinel hebben hun duurzaamheid onder andere bewezen tijdens militaire operaties en bij missies in onherbergzame gebieden. Sentinel koffers bieden een optimale verhouding tussen sterkte, uitstraling en gewicht. Bovendien zijn ze volgens de internationale normen MIL-810, IP67 en ATA300 lucht-, water- en stofdicht. Ook voldoen de koffers van Sentinel aan alle andere specificaties die je van een dergelijke kunststof koffer mag verwachten.

Sentinel. Sterk vanbuiten, maatwerk vanbinnen
De Sentinel koffers zijn verkrijgbaar in tal van afmetingen. Altijd van kunststof en altijd sterk vanbuiten. Maar ook altijd maatwerk vanbinnen. Dankzij de maatwerk mogelijkheden van Gefken is het interieur van de Sentinel koffers af te stemmen op elke gewenste situatie. Ook kunnen de Sentinel koffers worden voorzien van een zeefdruk aan de buitenzijde van de deksel. Zo zijn ook de waterdichte kunststof koffers van Sentinel te voorzien van uw logo voor optimale herkenbaarheid.

Van biometrische identificatiemiddelen tot maritieme meetinstrumenten
Sentinel koffers worden vaak onder extreme omstandigheden in het veld gebruikt. Voorzien van een interieur op maat voor laptop, iris scanner, signature pad en vingerafdrukscanner worden de koffers ingezet als mobiele werkplek om personen op basis van biometrische gegevens te identificeren en registreren. Zo zijn de koffers al ingezet om personen op locatie te registreren bij de invoering van een zorgstelsel, maar ook om personen op locatie te identificeren bij verkiezingen. Of het nu gaat om een dergelijke mobiele werkplek of om een waterdichte verpakking voor maritieme meetinstrumenten, met Sentinel maken we het mogelijk.

Gefken | Sentinel
Gefken | Sentinel
Gefken | Sentinel

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en eisen. Door de juiste vraagstelling komen we tot de essentie en kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren.

We bespreken de beste mogelijkheden en kunnen u direct de beoogde materialen laten zien. Samen bepalen we de beste opties.

Ontwerp & Offerte

In de ontwerpfase werken we de besproken opties uit. U ontvangt van ons een offerte inclusief 3D ontwerp.

Het ontwerp is levensecht en kan al voorzien worden van uw artwork. De offerte is op basis van besproken aantallen of staffels om u direct een goed beeld te geven.

Prototype & Goedkeuring

Na ontvangst van de offerte inclusief 3D ontwerp is het aan u.

Indien akkoord starten we de productie. Voor de volledige serie, of eerst een prototype ter goedkeuring. 

Kiest u voor een prototype en zijn er daarna toch wijzigingen? We bespreken deze graag, passen de offerte aan en starten de productie na goedkeuring.

Productie & Levering

De productie van uw order zal worden ingepland en geproduceerd.

Zodra uw order gereed is zal deze na de eindcontrole verpakt en op het door u opgegeven adres geleverd worden.

Wilt u een kijkje in onze fabriek nemen tijdens de productie van uw order? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.