Flexibel
Eigen fabriek in Nederland
Oplossingsgericht maatwerk
99.123.456office@site.com12 Street, New York City
Kofferfabriek Gefken

Presenteren

Wilt u een professionele indruk achterlaten bij uw prospecten of klanten? Wilt u dat uw producten de aandacht krijgen die ze verdienen? Gaat uw sales team naar klanten met uw producten onder de arm, in een plastic tasje, of misschien zelfs in een kartonnen doos? Wij helpen u graag om uw presentatie onderscheidend en professioneel te maken. 

Uniek en onderscheidend. Gefken presentatiekoffers.
Wij weten elke vraag op presentatiegebied met smaakvolle, maar vooral ongekend slimme maatwerkoplossingen te beantwoorden. Wat dacht u van een luxe presentatiekoffer met interieur voor uw producten in de bodem en een ingebouwde videomodule met touchscreen in de deksel? Liever een eenvoudigere demokoffer met alleen een vakverdeling en uw bedrijfslogo aan de buitenkant? Ook dat kan. Maar ook voor een demokoffer met hier uw elektronica werkend in geïntegreerd bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen dat de koffer alles heeft wat u wenst. Onze koffers op maat ondersteunen naadloos uw bedrijfsimago en stijl van werken. 

Uitgebreide mogelijkheden
Of de oplossing die u kiest nu als flightcase, presentatiekoffer of trolley moet worden uitgevoerd, net als u denkt Gefken liever in mogelijkheden dan in onmogelijkheden. Daarom ontwikkelen en produceren we al onze koffers en flightcases zelf. Ons uitgebreide productportfolio biedt dan ook oplossingen voor elke branche en elke toepassing.

Onze fabriek met uiterst modern machinepark stelt ons in staat oplossingen te bieden die naadloos aansluiten op uw wensen. Kom met de makers om de tafel zitten en ontdek dat de beste oplossingen verrassender zijn dan u denkt. Geïnteresseerd? Maak een afspraak met ons.

Portfolio

Gefken | Presenteren img.1
Gefken | Presenteren img.2
Gefken | Presenteren img.3

Reviews

Branches

Gefken arrow image

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en eisen. Door de juiste vraagstelling komen we tot de essentie en kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren.

We bespreken de beste mogelijkheden en kunnen u direct de beoogde materialen laten zien. Samen bepalen we de beste opties.

Ontwerp & Offerte

In de ontwerpfase werken we de besproken opties uit. U ontvangt van ons een offerte inclusief 3D ontwerp.

Het ontwerp is levensecht en kan al voorzien worden van uw artwork. De offerte is op basis van besproken aantallen of staffels om u direct een goed beeld te geven.

Prototype & Goedkeuring

Na ontvangst van de offerte inclusief 3D ontwerp is het aan u.

Indien akkoord starten we de productie. Voor de volledige serie, of eerst een prototype ter goedkeuring. 

Kiest u voor een prototype en zijn er daarna toch wijzigingen? We bespreken deze graag, passen de offerte aan en starten de productie na goedkeuring.

Productie & Levering

De productie van uw order zal worden ingepland en geproduceerd.

Zodra uw order gereed is zal deze na de eindcontrole verpakt en op het door u opgegeven adres geleverd worden.

Wilt u een kijkje in onze fabriek nemen tijdens de productie van uw order? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.