Gefken Plus

De Gefken Plus is een luxe, robuuste koffer op maat. Kies voor matchromen stalen hoeken in combinatie met blank geanodiseerde aluminium profielen. Of voor zwarte, stalen hoeken gecombineerd met zwart geanodiseerde aluminium profielen. Uiteraard met bijpassende luxe sloten, scharnieren en handvatten. Wat uw keuze ook is, de Gefken Plus is een koffer die gezien wordt. 

Gefken Plus. Inclusief luxe uitstraling
De panelen zijn voorzien van een duurzame HPL-toplaag met een hoge krasvastheid die verkrijgbaar is in zeer uiteenlopende luxe structuren en kleuren. Van hoogglans tot ribbelstructuur en van houtlook tot aluminium. De Gefken Plus is maatwerk en kan naar wens worden bedrukt en uitgevoerd worden met draagriem of als trolley. Uiteraard is het interieur, net als de afmetingen, volledig klantspecifiek te realiseren. 

Van laptops tot trofeeën
Omdat de Gefken Plus een productlijn is die robuustheid met luxe combineert, is deze uitermate geschikt voor het op representatieve en professionele wijze, transporteren, verpakken en presenteren van ook grotere, zwaardere en kwetsbaardere producten. Of u nu fabrikant van laptops bent of dat uw mondiale organisatie jaarlijks de beste voetballers ter wereld verkiest en hen een perfect verpakte trofee overhandigd, we adviseren u graag hoe zo efficiënt en professioneel mogelijk te presenteren, verpakken en transporteren.

Gefken | Plus
Gefken | Plus
Gefken | Plus

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en eisen. Door de juiste vraagstelling komen we tot de essentie en kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren.

We bespreken de beste mogelijkheden en kunnen u direct de beoogde materialen laten zien. Samen bepalen we de beste opties.

Ontwerp & Offerte

In de ontwerpfase werken we de besproken opties uit. U ontvangt van ons een offerte inclusief 3D ontwerp.

Het ontwerp is levensecht en kan al voorzien worden van uw artwork. De offerte is op basis van besproken aantallen of staffels om u direct een goed beeld te geven.

Prototype & Goedkeuring

Na ontvangst van de offerte inclusief 3D ontwerp is het aan u.

Indien akkoord starten we de productie. Voor de volledige serie, of eerst een prototype ter goedkeuring. 

Kiest u voor een prototype en zijn er daarna toch wijzigingen? We bespreken deze graag, passen de offerte aan en starten de productie na goedkeuring.

Productie & Levering

De productie van uw order zal worden ingepland en geproduceerd.

Zodra uw order gereed is zal deze na de eindcontrole verpakt en op het door u opgegeven adres geleverd worden.

Wilt u een kijkje in onze fabriek nemen tijdens de productie van uw order? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.