Gefken Basic

De maatwerk koffers uit de Gefken Basic range sluiten altijd aan op uw wensen. We begeleiden en adviseren u hier graag bij. De koffers bestaan uit een raamwerk van blank of zwart geanodiseerde aluminium profielen met panelen in diverse kleuren die te voorzien zijn van een logo of fullcolour bedrukking. Zo krijgt de koffer altijd de uitstraling die aansluit bij uw organisatie.

Gefken Basic. Verrassend veelzijdig
Met de Gefken Basic heeft u verrassend veel mogelijkheden. Maatwerk tot op de millimeter. Attachémodel? Of liever een model met de deksel bovenop, zoals bij een beautycase? Een laag bodemdeel met hier een afneembare hoge deksel bovenop? Het kan allemaal. Uitgevoerd met wielen en een uittrekbaar handvat, zodat u de koffer als trolley achter zich aan kunt rollen? Ook dat is geen probleem. Of het nu om enkele of enkele duizenden stuks gaat. 

Van alarmsysteem tot vloerstalen
Vanuit uw behoefte en wensen werken we naar de beste oplossing. Daarom is het interieur van de koffer minstens zo belangrijk. Een schuiminterieur voor uw vloerstalen, een fullcolour bedrukt interieur waar een werkend alarmsysteem in gemonteerd is of een vakverdeling die u zelf aan kunt passen. We ontwerpen en produceren het interieur vanuit de gedachte hoe u de koffers wilt gaan gebruiken. Zo maken we de Gefken Basic geschikt voor het presenteren, verpakken en transporteren van uw producten. Of u nu fabrikant van gietvloeren of leverancier van alarmsystemen bent.

Gefken | Basic
Gefken | Basic
Gefken | Basic

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en eisen. Door de juiste vraagstelling komen we tot de essentie en kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren.

We bespreken de beste mogelijkheden en kunnen u direct de beoogde materialen laten zien. Samen bepalen we de beste opties.

Ontwerp & Offerte

In de ontwerpfase werken we de besproken opties uit. U ontvangt van ons een offerte inclusief 3D ontwerp.

Het ontwerp is levensecht en kan al voorzien worden van uw artwork. De offerte is op basis van besproken aantallen of staffels om u direct een goed beeld te geven.

Prototype & Goedkeuring

Na ontvangst van de offerte inclusief 3D ontwerp is het aan u.

Indien akkoord starten we de productie. Voor de volledige serie, of eerst een prototype ter goedkeuring. 

Kiest u voor een prototype en zijn er daarna toch wijzigingen? We bespreken deze graag, passen de offerte aan en starten de productie na goedkeuring.

Productie & Levering

De productie van uw order zal worden ingepland en geproduceerd.

Zodra uw order gereed is zal deze na de eindcontrole verpakt en op het door u opgegeven adres geleverd worden.

Wilt u een kijkje in onze fabriek nemen tijdens de productie van uw order? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.