G2 Flightcases

De G2 Flightcases hebben een robuuste constructie die ongekende mogelijkheden voor maatwerk biedt. De blank geanodiseerde aluminium profielen geven deze flightcases een luxere uitstraling dan de meeste traditionele flightcases. Bovendien ontwikkelden we samen met de TU Delft een lijmverbinding die 22% sterker is dan conventionele flightcases met een popnagel verbinding.

G2 Flightcases. Maken meer mogelijk.
De G2 Flightcases hebben 9 mm Berken multiplex als basismateriaal. De toplaag is HPL. Krasvast en ijzersterk. Wilt u gewicht besparen? Dan gebruiken we lichtgewicht kunststof honingraatplaten. We monteren de G2 Flightcases af met inbouwsloten, -scharnieren en –handvaten. Wilt u de flightcases makkelijk kunnen verplaatsen en ook nog stapelbaar maken? Dan monteren we er de bekende blauwe wielen onder en komen er stapelschotels in de deksel. Als de toepassing het toelaat, gebruiken we de door ons ontwikkelde slimlid. Deze deksel heeft een binnenmaat van slechts 8 millimeter en is hierdoor ruimte- en kostenbesparend. Zo maken we samen meer mogelijk.

Van medische apparatuur tot camera lenzen
Het interieur van uw G2 Flightcases ontwerpen we op maat. Van hout, kunststof, aluminium of schuim. Ons uitgangspunt is hierbij altijd het duurzaam beschermen van uw apparatuur. Of het nu gaat om het wereldwijd transporteren van uw medische apparatuur of het verpakken van professionele broadcasting apparatuur, zoals cameralenzen of controllers; met G2 Flightcases gaat u voor zekerheid.

Gefken | G2 Flightcases
Gefken | G2 Flightcases
Gefken | G2 Flightcases

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en eisen. Door de juiste vraagstelling komen we tot de essentie en kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren.

We bespreken de beste mogelijkheden en kunnen u direct de beoogde materialen laten zien. Samen bepalen we de beste opties.

Ontwerp & Offerte

In de ontwerpfase werken we de besproken opties uit. U ontvangt van ons een offerte inclusief 3D ontwerp.

Het ontwerp is levensecht en kan al voorzien worden van uw artwork. De offerte is op basis van besproken aantallen of staffels om u direct een goed beeld te geven.

Prototype & Goedkeuring

Na ontvangst van de offerte inclusief 3D ontwerp is het aan u.

Indien akkoord starten we de productie. Voor de volledige serie, of eerst een prototype ter goedkeuring. 

Kiest u voor een prototype en zijn er daarna toch wijzigingen? We bespreken deze graag, passen de offerte aan en starten de productie na goedkeuring.

Productie & Levering

De productie van uw order zal worden ingepland en geproduceerd.

Zodra uw order gereed is zal deze na de eindcontrole verpakt en op het door u opgegeven adres geleverd worden.

Wilt u een kijkje in onze fabriek nemen tijdens de productie van uw order? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.