G2 Flightcases Light

De G2 Flightcases Light zijn, zoals hun naam al doet vermoeden, de lichtere variant van de traditionele flightcases. Wilt u robuuste flightcases, maar zijn onze G2 Flightcases te zwaar of niet noodzakelijk, dan zijn de G2 Flightcases Light hét alternatief. Ook de G2 Flightcases Light kunnen namelijk tegen een stootje en beschermen uw producten optimaal tijdens transport.

G2 Flightcases. Robuust maatwerk
De G2 Flightcases Light hebben 5 mm MDF als basismateriaal. De toplaag is HPL, net als bij traditionele flightcases. Wilt u gewicht besparen? Dan gebruiken we lichtgewicht kunststof honingraatplaten. We monteren, net als bij traditionele flightcases, af met inbouwsloten, -scharnieren en –handvaten. Op verzoek kan dit ook met opbouwbeslag, dit volstaat bij veel toepassingen en is bovendien voordeliger. De G2 Flightcases Light zijn ook uitvoerbaar als trolley met een uittrekbaar handvat, of met de bekende blauwe zwenk- of bokwielen.

Van grondsonde tot melkschuimmachine
De G2 Flightcases Light hebben hun nut al ruimschoots bewezen. Als verpakking voor grondsondes die wereldwijd worden verzonden, maar ook als verpakking voor reverse logistics bij een bekende elektronicaketen en fabrikant van melkschuimmachines. Met de G2 Flightcases Light gaat u voor een betrouwbare en duurzame verpakking die uw producten beschermt.

Gefken | G2 Flightcases Light
Gefken | G2 Flightcases Light
Gefken | G2 Flightcases Light

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en eisen. Door de juiste vraagstelling komen we tot de essentie en kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren.

We bespreken de beste mogelijkheden en kunnen u direct de beoogde materialen laten zien. Samen bepalen we de beste opties.

Ontwerp & Offerte

In de ontwerpfase werken we de besproken opties uit. U ontvangt van ons een offerte inclusief 3D ontwerp.

Het ontwerp is levensecht en kan al voorzien worden van uw artwork. De offerte is op basis van besproken aantallen of staffels om u direct een goed beeld te geven.

Prototype & Goedkeuring

Na ontvangst van de offerte inclusief 3D ontwerp is het aan u.

Indien akkoord starten we de productie. Voor de volledige serie, of eerst een prototype ter goedkeuring. 

Kiest u voor een prototype en zijn er daarna toch wijzigingen? We bespreken deze graag, passen de offerte aan en starten de productie na goedkeuring.

Productie & Levering

De productie van uw order zal worden ingepland en geproduceerd.

Zodra uw order gereed is zal deze na de eindcontrole verpakt en op het door u opgegeven adres geleverd worden.

Wilt u een kijkje in onze fabriek nemen tijdens de productie van uw order? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.