Edge

Wilt u uw producten écht onderscheidend presenteren? Met de EDGE komt u écht voor de dag. Wat u ook wilt presenteren. In een EDGE presenteert u uw producten professioneel en onderscheidend. Het gebogen aluminium profiel is uniek en zorgt voor de exclusieve uitstraling. Wilt u het aluminium profiel in een specifieke RAL-kleur en de panelen in de kleur van uw huisstijl met uw logo erop? Dat kan! Maar wat dacht u van een exclusieve houtfineer toplaag in combinatie met aluminium profielen die de uitstraling van robuust blank staal hebben? Of een volledig goudkleurige koffer? Met de EDGE heeft u iets unieks in handen!

EDGE. The signature case
Met de EDGE hebben we de meest exclusieve koffer op maat ooit op de markt gebracht. Niets is hierbij te gek. De EDGE is onze ‘signature case’. In de bodem worden uw producten perfect uitgespaard in een schuiminterieur of in de deksel misschien wel een fullcolour sfeerbeeld of zelfs een videomodule. Een videomodule die uw video begint af te spelen op het moment dat u de koffer bij de klant opent. Uw productpresentatie wordt zo optimaal visueel ondersteunt. Daarnaast worden de unique selling points van uw producten door de video optimaal onder de aandacht gebracht.

Van cosmetica tot gevelbekleding
Met de EDGE zorgen we samen dat uw producten perfect gepresenteerd worden. We denken graag met u mee. Of het nu gaat om het lanceren van een cosmeticalijn of architecten overtuigen om met uw gevelbekleding of andere materialen te gaan werken. De EDGE is altijd uniek, stijlvol, elegant en op maat voor uw presentaties.

Gefken Koffers EDGE | EDG_000014.07
Gefken Koffers EDGE | IMG_0085_clipped_rev_1
Gefken Koffers EDGE | IMG_0408_clipped_rev_1

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en eisen. Door de juiste vraagstelling komen we tot de essentie en kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren.

We bespreken de beste mogelijkheden en kunnen u direct de beoogde materialen laten zien. Samen bepalen we de beste opties.

Ontwerp & Offerte

In de ontwerpfase werken we de besproken opties uit. U ontvangt van ons een offerte inclusief 3D ontwerp.

Het ontwerp is levensecht en kan al voorzien worden van uw artwork. De offerte is op basis van besproken aantallen of staffels om u direct een goed beeld te geven.

Prototype & Goedkeuring

Na ontvangst van de offerte inclusief 3D ontwerp is het aan u.

Indien akkoord starten we de productie. Voor de volledige serie, of eerst een prototype ter goedkeuring. 

Kiest u voor een prototype en zijn er daarna toch wijzigingen? We bespreken deze graag, passen de offerte aan en starten de productie na goedkeuring.

Productie & Levering

De productie van uw order zal worden ingepland en geproduceerd.

Zodra uw order gereed is zal deze na de eindcontrole verpakt en op het door u opgegeven adres geleverd worden.

Wilt u een kijkje in onze fabriek nemen tijdens de productie van uw order? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.