Economy Line

Als u voor een promotionele activiteit een groot aantal koffers nodig heeft, zijn de Economy Line kunststof koffers een interessant alternatief. Maar ook wanneer u een nieuw product wilt introduceren op een beurs, of u uw product in een aantrekkelijke koffer op de markt wilt brengen. De Economy Line kent namelijk een uiterst scherpe prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien zijn ze leverbaar in verschillende kleuren en makkelijk te bedrukken of te voorzien van een sticker.

Economy Line. Een voordelig alternatief
De Economy Line koffers hebben een modern, elegant en eigentijds ontwerp en zijn ook te voorzien van maatwerkinterieurs. Door groot aantal mogelijke kleurcombinaties inzetbaar voor tal van promotionele en presentatie doeleinden.

Van solid surface materiaal tot headsets
De koffers uit de Economy Line zijn erg interessant bij grote aantallen en worden vaak als samplekoffer die bij de klant achtergelaten, maar ook als verpakkingskoffer is het een uitermate geschikt product. Of het nu gaat om een stalenkoffer met solid surface materialen die bij retailers wordt achtergelaten of om een koffer waar headsets in verpakt worden, met deze eenvoudige kunststof koffers kunt u uw producten geordend onder de aandacht brengen of verpakken.

Gefken | Economy Line
Gefken | Economy Line
Gefken | Economy Line

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en eisen. Door de juiste vraagstelling komen we tot de essentie en kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren.

We bespreken de beste mogelijkheden en kunnen u direct de beoogde materialen laten zien. Samen bepalen we de beste opties.

Ontwerp & Offerte

In de ontwerpfase werken we de besproken opties uit. U ontvangt van ons een offerte inclusief 3D ontwerp.

Het ontwerp is levensecht en kan al voorzien worden van uw artwork. De offerte is op basis van besproken aantallen of staffels om u direct een goed beeld te geven.

Prototype & Goedkeuring

Na ontvangst van de offerte inclusief 3D ontwerp is het aan u.

Indien akkoord starten we de productie. Voor de volledige serie, of eerst een prototype ter goedkeuring. 

Kiest u voor een prototype en zijn er daarna toch wijzigingen? We bespreken deze graag, passen de offerte aan en starten de productie na goedkeuring.

Productie & Levering

De productie van uw order zal worden ingepland en geproduceerd.

Zodra uw order gereed is zal deze na de eindcontrole verpakt en op het door u opgegeven adres geleverd worden.

Wilt u een kijkje in onze fabriek nemen tijdens de productie van uw order? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.