Cube

De koffers uit de CUBE range zijn onder andere geschikt als presentatie-, verpakkings- of transportkoffer. Het raamwerk van aluminium profielen maakt het een ijzersterk kwaliteitsproduct. Bovendien geven deze blank geanodiseerde aluminium profielen de koffer een degelijke en professionele uitstraling. De panelen, die in diverse kleuren verkrijgbaar zijn, kunnen door middel van zeefdruk of digitaal printen voorzien worden van uw logo of full colour afbeelding. Zo zorgen we dat de koffer altijd aansluit op uw huisstijl.

CUBE. Scherp maatwerk
Koffers op maat van het producttype CUBE zijn verrassend scherp geprijsd. U heeft de keuze uit diverse hoogtes, terwijl de lengte en breedte tot op de millimeter nauwkeurig bepaald kunnen worden. Zodoende is het een perfect alternatief voor standaard koffers die vaak net niet aan uw wensen voldoen. Dankzij het uitgekiende productieproces is de CUBE uitermate geschikt om in grote aantallen te produceren.

Van loepbril voor medici tot agrarische hulpmiddelen
De CUBE koffers zijn uitermate geschikt om te voorzien van een schuiminterieur met uitsparingen voor uw producten. Zo presenteert, verpakt en transporteert u uw producten professioneel. Of u nu producent bent van loepbrillen voor tandartsen en chirurgen of fabrikant van agrarische hulpmiddelen. De CUBE is inzetbaar in iedere branche.

Gefken | CUBES
Gefken | CUBES
Gefken | CUBES

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en eisen. Door de juiste vraagstelling komen we tot de essentie en kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren.

We bespreken de beste mogelijkheden en kunnen u direct de beoogde materialen laten zien. Samen bepalen we de beste opties.

Ontwerp & Offerte

In de ontwerpfase werken we de besproken opties uit. U ontvangt van ons een offerte inclusief 3D ontwerp.

Het ontwerp is levensecht en kan al voorzien worden van uw artwork. De offerte is op basis van besproken aantallen of staffels om u direct een goed beeld te geven.

Prototype & Goedkeuring

Na ontvangst van de offerte inclusief 3D ontwerp is het aan u.

Indien akkoord starten we de productie. Voor de volledige serie, of eerst een prototype ter goedkeuring. 

Kiest u voor een prototype en zijn er daarna toch wijzigingen? We bespreken deze graag, passen de offerte aan en starten de productie na goedkeuring.

Productie & Levering

De productie van uw order zal worden ingepland en geproduceerd.

Zodra uw order gereed is zal deze na de eindcontrole verpakt en op het door u opgegeven adres geleverd worden.

Wilt u een kijkje in onze fabriek nemen tijdens de productie van uw order? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.