Verschillende maten Alpos kisten Gefken

Alpos

Aluminium kisten – Alpos

De aluminium kisten van Alpos zijn ontwikkeld door ervaring, veel onderzoek en moderne verwerkingstechniek. Hierdoor is deze aluminium kist perfect voor bijvoorbeeld het opbergen en transporteren van waardevolle en kwetsbare producten. De kisten zijn perfect voor industrieel gebruik. Ze zijn licht in gewicht en elegant, dit zonder in te leveren op de sterkte van de kist.

De Alpos kisten zijn robuuste transportkisten gemaakt van 1 mm dikke aluminium platen, voorzien van duurzame stapelhoekstukken. Ze zijn superieur in veiligheid en in economisch efficiënt gebruik van de ruimte. Bij de types D163 en D415 zijn de bodem en de deksel ook extra verstevigd met aluminium strips.

In onze fabriek is het mogelijk deze kisten te voorzien van een interieur van bijvoorbeeld schuim. Zo blijven uw producten perfect beschermd en straalt ook de binnenkant professionaliteit uit. De buitenkant van de kisten is ook door ons te voorzien van een typeplaatje. Hiermee zijn de kisten te personaliseren met een tekst of bijvoorbeeld serienummer.

Specificaties:

  • Te gebruiken bij temperaturen tussen -40 °C en +180 °C
  • Bestand tegen corrosie, weersinvloeden en temperatuurwisselingen
  • Vier stapelbare hoekstukken van nylon/polyester
  • Bescherming tegen scharnierbeschadiging
  • Bescherming tegen externe invloeden zoals stof en water
Verschillende maten Alpos kisten Gefken
Brede aluminium alpos kisten van Gefken cases

Werkwijze

Intake

Tijdens de intake bespreken we uw wensen en eisen. Door de juiste vraagstelling komen we tot de essentie en kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren.

We bespreken de beste mogelijkheden en kunnen u direct de beoogde materialen laten zien. Samen bepalen we de beste opties.

Ontwerp & Offerte

In de ontwerpfase werken we de besproken opties uit. U ontvangt van ons een offerte inclusief 3D ontwerp.

Het ontwerp is levensecht en kan al voorzien worden van uw artwork. De offerte is op basis van besproken aantallen of staffels om u direct een goed beeld te geven.

Prototype & Goedkeuring

Na ontvangst van de offerte inclusief 3D ontwerp is het aan u.

Indien akkoord starten we de productie. Voor de volledige serie, of eerst een prototype ter goedkeuring. 

Kiest u voor een prototype en zijn er daarna toch wijzigingen? We bespreken deze graag, passen de offerte aan en starten de productie na goedkeuring.

Productie & Levering

De productie van uw order zal worden ingepland en geproduceerd.

Zodra uw order gereed is zal deze na de eindcontrole verpakt en op het door u opgegeven adres geleverd worden.

Wilt u een kijkje in onze fabriek nemen tijdens de productie van uw order? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden.